Coaching

cropped-vogel-tekening-Fré-Dekkers.jpg
Hoe maak ik tijd voor die dingen die echt belangrijk zijn?

Hoe ga ik om met onzekerheid?
Hoe kan ik meer gaan genieten van mijn leven in plaats van alleen te overleven?
Hoe leer ik beter omgaan met conflicten?
Hoe leer ik mijn grenzen aangeven op een elegante manier?
Hoe kan ik mijn gevoel van eigenwaarde structureel vergroten?
Hoe kan ik mezelf motiveren?

Dat zijn vragen waarmee mensen naar mij als coach komen. Mensen komen zowel met privé- als met werkvragen. Vaak is het ook niet mogelijk om die twee te scheiden. Ik kijk sowieso naar het geheel. Voordeel daarvan is dat je soms in het ene gebied beschikt over kwaliteiten die in een ander gebied niet toegankelijk lijken te zijn.

Faalangst en andere ongemakken

Hoe kun je jezelf toestaan om nieuwe dingen te leren, als je geen fouten mag maken? Hoe kun je keuzes maken als je niet mag falen? Hoe kun je zorgen dat je niet voortdurend wordt afgeleid? Als je een nieuwe onderneming start, groot of klein, dan weet van te voren nooit waar je uitkomt en heb je een grote dosis doorzettingsvermogen nodig. Waar haal je die vandaan? . Door mijn jarenlange ervaring met loopbaan begeleiding weet ik als geen ander hoe je kunt leren omgaan met dit soort uitdagingen.

Hoe ik werk

Mensen omschrijven mijn manier van werken als helder, warm en lichtvoetig. Ik hoor vaak dat ik snel tot de kern kom. Soms is één gesprek voldoende om weer zelf verder te gaan. Voor diepgaande veranderingen kunnen vier tot zes gesprekken nodig zijn.

In mijn coaching zet ik graag NLP technieken in omdat ze zo doelgericht en luchtig zijn. Door mijn ervaring als beeldend kunstenaar gebruik ik veel verbeeldingskracht. Daarnaast kijk ik ook systemisch en doe ik een opstelling als de vraag daartoe aanleiding geeft.

Kosten

Een telefonische intake is gratis

Particulieren 1 uur 75 euro en 1,5 uur 95 euro inclusief 21 % BTW
Organisaties 1 uur 90 en 1,5 uur 125 exclusief 21 %  BTW

In de avonduren of het weekend afspreken is soms mogelijk. Er geldt dan een toeslag van 25 %

Contact

Maak een afspraak voor een gratis telefonische intake, dan kunnen we kijken of mijn manier van werken past bij jouw vraag.

Bel 06-14208234 of e-mail frederike@theartistsway.info

De coaching vindt plaats op de Admiraal de Ruyterweg 9 in Amsterdam.